Bara fördelar med digital avtalshantering

Arbetar du på en arbetsplats där det förekommer mycket avtalshantering? De flesta som gör detta upplever att de saknar ett bra system att arbeta i. Att digitalisera manuell avtalshantering gör det inte bara enkelt att sekretesskydda avtalen och förvara dom utan att de tar upp en massa fysisk plats, det öppnar bland annat även upp möjligheter för lättare skapande, hantering och signering. Jag ser bara fördelar med digital avtalshantering och skulle nog beskriva det som ett effektivt, tryggt, säkert, smidigt och roligt sätt att hantera avtal på.

Genom Oneflow blir det så mycket lättare att skapa avtal

Är du trött på ineffektiv manuell avtalshantering vill jag varmt rekommendera dig till att titta närmare på Oneflow för digital avtalshantering. Genom Oneflow blir det så mycket lättare att skapa avtal då man bland annat kan skapa sina egna avtalsmallar eller välja bland redan befintliga och färdiga mallar som går att redigera och anpassa efter det specifika ändamålet. Man kan även välja att låsa dokumentet för utomstående redigeringar, eller dela det med någon som kan gå in och redigera varpå du får en notis. Notis får man oavsett vad som sker med dokumentet, exempelvis när någon läser, signerar eller avfärdar avtalet.

Går utmärkt att signera både via BankID, SMS autentisering eller via knapptryck

Själva signeringen blir även den så mycket lättare genom Oneflow för digital avtalshantering. Oavsett om avtalet skall signeras av en motpart som befinner sig i Sverige, Finland eller Norge exempelvis, går detta utmärkt att göra via BankID, SMS- eller mejlautentisering eller via knapptryck. Avtalet skyddas även hela tiden med en elektronisk försegling som är kvalificerad vilket gör att man kan känna sig helt trygg med säkerhet och giltighet. Låter detta som någonting för dig och ditt företag? Spana in Oneflow för digital avtalshantering redan idag.