Boende på Kungsholmen

Om du har tur i livet så kanske du kan lyckas med bedriften att få ett boende på Kungsholmen i Stockholm. Att bo på Kungsholmen är verkligen det absolut bästa! I alla fall om du frågar mig. Själv är jag uppväxt på Kungsholmen och har väldigt svårt att se mig själv bo någon annanstans i mitt liv. Jag tror aldrig att jag kommer att flytta från Kungsholmen, det skulle möjligtvis bli till Lidingö och ett hus i så fall. Det är givetvis jättesvårt att få tag på ett vettigt boende på Kungsholmen oavsett om du är ute efter en villa eller en lägenhet. Har du väldigt god ekonomi så finns det alltid genvägar att gå och du kan köpa dig en bostadsrätt i så fall.

En etta på Kungsholmen

Trots att en liten lägenhet på 33 kvadrat kan kosta upp emot 5 mille så skulle jag ändå aldrig vilja bo någon annanstans. Själv lyckades jag få tag på en mindre lägenhet på Fridhemsgatan vid Fridhemsplan och det var nog en himla tur bara att jag knep den framför näsan på flera andra intressenter. Jag var och tittade på den när den skulle säljas och så visade det sig att han som bodde där kände mina föräldrar. Jag minns inte ens hur vi kom in på det, kanske såg han mitt efternamn på visningslistan.

Köpte bostadsrätt på Kungsholmen

Han tyckte i alla fall att det var jag som skulle få köpa hans lägenhet så när budgivningen startade, ett par hundratusen över utgångspriset (som vanligt) så frågade han mig om jag ville lägga ett motbud och när jag gjorde det så accepterade han mig som köpare. Gissa om övriga intressenter blev besvikna över att det inte blev någon mer budgivning. Men jag själv har aldrig varit lyckligare än den dagen jag fick min egen bostadsrätt på Kungsholmen.