Träningsbyxor för herr

Då var jag på jakt igen efter träningsbyxor för herr, som jag egentligen redan har hela garderoben full med. Min sambo är väldigt trött på mig och alla mina träningsbyxor, eller egentligen alla träningskläder överlag. Men för det första så har jag väldigt många olika sporter som jag utövar så jag behöver i stort sett några träningsbyxor per sport och då förstår ni att det blir ganska många. Likt alla som rider (som min sambo) som har hur mycket ridkläder som helst, så behöver jag ännu fler eftersom det är olika träningstyper, men det har min sambo ingen större förståelse för.

Träningsbyxor för cykel

Att träna och tävla med cykel kräver många olika träningsbyxor och för er som inte är inne i cykelsvängen så kan jag förklara att efter varje pass så är både träningströja, jacka och cykelbyxor dyngsura av svett. Därför behöver jag fler än dubbelt så mång träningsbyxor och cykeltröjor för att ha ett torrt och rent ombyte inför varje träning och jag cyklar 3-5 pass i veckan beroende på säsong. Om jag cyklar inomhus och under varmare säsonger så räcker det med korta träningsbyxor (vadderade) men när jag cyklar under tidig vår och sen höst, eller ibland även på vintern, så måste jag ha vadderade långa träningsbyxor.

Träningsbyxor för löpning

Att träna cykling och löpning kräver olika typer av kläder och framförallt när det gäller träningsbyxor. När jag cyklar så måste jag använda mig av vadderade träningsbyxor och tyvärr, får jag väl ändå säga, så kan jag inte springa med en ”blöja” mellan benen. Därför behöver jag investera i träningsbyxor för just löpning och dessa är väl i stort sett samma som cykelbyxor men utan vaddering. Löpning tränar jag även under vinterhalvåret och där måste jag ha ett par olika träningsbyxor som är varma och med olika foder.