Nya hjullager på min släpvagn

Jag är mycket ute och kör på vägarna främst då med min hästtransport. Eftersom jag kör så pass mycket är det en fördel att jag kan fixa med min hästtransport själv. För ett tag sen när jag var ute och körde så lät det hemskt från ena hjulet på transporten, det visade sig att hjullagret var helt slut, dags att byta det då. Det finns ganska många sidor att beställa ifrån , men jag sökte på Hitta rätt hjullager till din släpvagn och hittade rätt hjullager. Jag beställde från sidan och kunde således så småningom byta hjullager. Det ganska lätt att byta hjullager när man väl gjort det en gång. Nu kan jag lugnt åka runt på vägarna med min transport utan att det låter hemskt.

Få rätt delar till bilen och släpvagnen

Det är bra att det finns sidor som man kan handla av och få rätt grejer, jag har alltid hållit på att fixa med både bilar och släpvagnar. Ibland har jag fått helt fel grejer trots att man har skrivit in regnummer. För ett tag sedan skulle jag byta oljefilter på min bil och jag beställde från en sida och fel oljefilter kom. Inte alls roligt när man står där och gjort oljebyte och skall sätta in det nya filtret och det inte passar. Handlar man från pålitliga sidor som dessutom har en fysisk butik brukar det bli rätt, så hädanefter när jag behöver hjullager till mina släpvagnar vet jag var jag skall köpa dom, och andra delar till min transport. Snart är det dags att besiktiga min transport och då är det är tur att jag bytt hjullager redan. Vi får hoppas att det inte är något mer som behöver bytas ut.