Laga mat med kock och kollegor – ett vinnande koncept

Alltså jag bara måste berätta om en så rolig kick-off vi hade med jobbet i förra veckan. Vi hade bokat bord på en restaurang där man fick laga mat med kock. Vi fick alltså delas in i två team som sedan fick tillaga måltiden vi sedan skulle äta, tillsammans med så himla duktiga kockar. Det vart verkligen så lyckat och jag upplever att vi hade många intressanta samtal och mycket skratt tillsammans. Vi lärde känna varandra bättre genom att samtala och samarbeta ihop i ett annat sammanhang utöver jobbet vilket visade sig vara ett vinnande koncept.

Att laga mat med kock gör hela upplevelsen

Den här restaurangen hade flertalet bra koncept att erbjuda. Utöver kick-off så kan man välja att bland annat ha sin konferens där och man kan även boka ett sorts enskilt rum/matsal och kök, om man har viktiga gäster med sig eller kanske bara vill tala ostört om vissa saker. Man behöver ju heller inte laga maten om man inte vill, men att laga mat med kock skulle jag säga gör hela upplevelsen.

Att träffas i en annan miljö och förenas kring matlagning – en perfekt aktivitet

Att få avnjuta den egenlagade maten tillsammans med kollegorna efteråt smakade på något sätt extra bra och kändes så trevligt. Vi fick även med oss en hel del lärdomar och ny information kring mat och matlagning som i alla fall inte jag visste sedan innan. Stjärnkockarna hade dessutom valt ut riktigt bra viner och alkoholfria alternativ som riktigt gifte sig tillsammans med maten när man fick in det i munnen. Detta vill jag verkligen rekommendera till er som är ute efter det där lilla extra. Jag tror att det är viktigt i kick-off sammanhang att man samlar kollegorna och hittar på någonting utanför arbetet. Att träffas i en annan miljö och förenas kring matlagning är enligt mig, en perfekt aktivitet.