En serie notböcker för successivt lärande

Nu när sommaren och sommarlovet står på ingång kan det vara kul att planera en sysselsättning. Har du ett barn som är nyfiken på att lära sig spela gitarr? Då är sommarlovet ett perfekt tillfälle till att lära sig detta. För att göra det så enkelt som möjligt så vill jag tipsa om en riktigt bra och pedagogisk notbok att införskaffa, beställ Gitarrbus 1 från Notlagret. Notlagret är ju kända för att ha otroligt många olika notböcker för alla sorters instrument, men just Gitarrbus har jag verkligen fastnat för.

Den första delen av tre i en gitarrskola

Detta är alltså den första delen av tre i en gitarrskola, där man successivt lär sig spela gitarr med hjälp av dessa böcker. Den första är enklast och svårigheten ökar därefter gradvis. Innehållet av låtar och noter är en riktigt bra mix, men alltifrån visor till låtar man känner igen. Så det finns liksom ingen risk att man tröttnar på boken då det finns så mycket att välja mellan.

Inget som är så stämningsfullt på en tillställning som livemusik

En annan rolig grej kan vara att du och ditt barn lär er spela tillsammans. Gitarrbus böckerna passar nämligen bra till alla skulle jag nog vilja säga. Tänk vad roligt att ni tillsammans kan spela en låt på kommande middagar eller vid högtider exempelvis. Det finns väl inget som är så stämningsfullt på en tillställning som livemusik? Gitarr är ju ett väldigt populärt instrument dessutom, samtidigt som det är galet roligt att spela när man väl har lärt sig. Låter detta som något för dig eller någon i din närhet? Då är mitt varmaste tips att spana in Gitarrbus 1 från Notlagret. Tycker du om den, vilket jag verkligen tror att du kommer göra, kan man därefter beställa resterande böcker i serien.