Billiga pärlor för smycken

Ibland brukar jag roa mig med att gå på olika loppisar. Häromdagen var på en stor loppis som en skola hade anordnat. Vid ett av borden såldes det smycken av alla de slag. Det fanns armband, örhängen och halsband som var gjorda med pärlor. Ja det fanns ju även hund- och katthalsband också. Jag gick där och strosade på loppisen och tänkte att det kunde vara kul och göra egna smycken med pärlor. När jag kom hem började sökandet efter en sida som sålde billiga pärlor.

Jag hittade en bra sida där man kunde beställa allt mellan himmel och jord för smyckestillverkning. Jag hittade även material för att kunna göra hundhalsband. Jag hittade också jättesöta bubbel pärlor som man kunde göra fina  armband av.

Smyckesverkstad i hemmet

Jag beställde en hel del billiga pärlor från sajten. Jag beställde också smyckeskedjor, lås till halsband och fina pärlor i form av stjärnor. Nu äntligen kunde mitt pärlande börja. Barnen och jag satt och gjorde smycken för glatta livet. Jag märkte att det var väldigt avslappnande för oss alla att sitta och pyssla. Kvällarna bara flöt förbi, snart hade vi gjort så många att vi nog kunde öppna en affär. Det var tur att det fanns så många olika sorters billiga pärlor att välja på.

Ormlänkspärlor ger nya möjligheter

Det som var bra med Pärlgrossisten var att det hela tiden kom nya sorters billiga pärlor och annat så man kunde göra nya smycken. Efter att ha surfat runt på sidan upptäckte jag mer pyssel man kunde använda sig av, bland annat paracord av det kunde man göra jättefina nyckelringar. Just till paracorden rekommenderade dom att man använde ormlänkspärlor, det är en typ av pärlor med lite större hål så man kan trä på den på paracord eller lädersnoddar.