Synundersökning i Göteborg

Jag är kallad till synundersökning i Göteborg äntligen. I flera veckor har jag gått omkring och haft ont i mina ögon och när jag har ont i ögonen så får jag ont i huvudet, och är jag har ont i huvudet får jag ont i nacken och så blir det en ond cirkel. Men frågan är om min optiker i Göteborg kan göra något åt mina besvär. Tyvärr har väntetiden varit nästan en månad på att få komma till synundersökningen då jag absolut vill gå till samma optiker som jag har haft under fler år nu. Det är rätt skönt när dom redan har koll på allt via sina noteringar i journalen.

Laseroperation i Göteborg

Eftersom jag bor i Partille så var jag tvungen från början att åka till Göteborg när jag ville kolla om jag kunde få genomgå en laseroperation. På den tiden var det närmaste stället Göteborg och så fick det bli, jag arbetar ju ändå i Göteborg så det var rätt naturligt. Jag var där och gjorde min synundersökning inför laseroperationen och fick undersökningen godkänd, och plötsligt skulle min kraftiga närsynthet vara som bortblåst. Jag hade extremt dålig syn och hade burit linser i över 20 år, så jag tänkte att det kan i alla fall inte bli sämre.

Synundersökning efter laser

Jag gjorde slag i saken och bokade in mig för min laseroperation efter godkänd synundersökning och vips så var det gjort. Det gick på några minuter och kändes absolut ingenting, jag hade gått hemma och nojat över att jag tyckte det var så otäckt att dom skulle in i mina ögon. Det läkte kanonfort, jag var hemma och blundade ett dygn och sedan var jag på jobbet igen, med endast lite gruskänsla de första dagarna. En synundersökning senare visade att jag hade fått riktig höksyn och det var första gången på 25 år som jag kunde gå utan linser.